Tillbaka i livet

Som kanske har framgått fanns det ingen givmild granne som jag kunde snatta internet av :P  Men nu är Moa här och jag kan få ta del av verkligheten igen :) Annars har jag samlat intensivt på gratistidningar de senaste två veckorna sen jag insett att man känner sig ganska avskärmad utan tv, internet och med bara en fungerande radiokanal. Så, det här har jag gjort sen sist;

 - Umgåtts med Max i en hel underbar vecka :) Vi har roat oss med under-bältet-stand-up med Magnus Betnér och fotbollsupplopp på Råsunda, blandat med mysiga hemmakvällar. Helst skulle han få vara här jämt, för min del.
- Varit på anställningsintervju på Body Shop och hoppashoppashoppas att jag får det, verkligen!
- Fått ett praktikjobb genom skolan, ska sminka besökarna på Fredrik Lindströms show på Cirkus, det blir spännande :)
- Fikat i flera timmar med Linnea som äntligen flyttat ner
- Träffat på Peter Carlsson, min ex-chef från Barcelona. Sist jag träffade honom sa jag ungefär: "Får jag inte ledigt säger jag upp mig!" Som ni vet så jobbade jag inte där mer sen.
- Kollat på amerikansk fotboll på zinkens och redan börjat sakna bandyn som jag inte ska spela i vinter

Det är ungefär vad som har hänt. Nästa vecka väntar MakeupStores stora höstvisning, om det finns biljetter kvar vill säga. På återseende aningen oftare framöver!


Sotning

...är det vi har jobbat med de två senaste dagarna. Inte lätt! Men ack så nödvändigt, ganska klassiskt.

Det är fortfarande roligt, klassen är bra, lärarna är bra. Jag är inte ens godissugen längre! Det är ett definitivt tecken på att jag inte lider av uttråkning eller tristess längre.

Ska snart dra mig tillbaka till bussen som ska ta mig till nya lägenheten, kommer nog bli rätt ensamt två veckor framöver utan Moa, utan tv och möjligen också utan internet. Hoppas dock att det finns någon nära granne som kan bidra med det ett tag :P Ska bara kolla på lite OS i Vickes tomma lägenhet innan jag blir tv-lös.

Det var allt jag hade att säga faktiskt, hoppas det blir en fin helg med lite shopping och kanske utomhusbio om vädret tillåter.

På återseende!


Jag behöver ett par gummistövlar

Winnerbäck var fantastisk!
Det var visserligen väntat, men han verkade rätt nöjd själv också faktiskt med tanke på hur rörd han var där upp på scenen. Jag såg ingenting, jag var blöt, klädd i en sopsäck och hade ont i ryggen - men vad gör det när jag tillsammans med 19000 andra fick sjunga allsång med självaste Lasse? Det gjorde ingenting då.

Det var mysigt att träffa Caroline, som vanligt. Vi spenderade söndagförmiddagen med en fika på stan innan hon tog bussen hem till viken igen. Vi måste verkligen styra upp nåt inför the great twenties i september.


       


Det är roligt att gå till skolan nu! Det är alltid jobbigt att kliva upp tidigt men då behöver man bara tänka på vad det är man ska upp till så går det bra :) Idag har vi gått igenom färglära och korrigeringar, inte helt lätt men vi blev ganska fina ändå tror jag. Man känner sig rätt klumpig och osäker än så länge men jag hoppas att det kommer med rutinen sen.

Och så till dagens pendel. Stenhamreskolan, Ni kommer väl ihåg Juliana? Spanskaläraren med vitt hår och snygga kläder? Hon som shoppade det mesta i Italien. Hon satt på pendeln hem idag. Hon var inte vithårig längre, men hon hade fortfarande halvkort hår och ett lite småsorgset uttryck runt ögonen. Jag kunde inte riktigt placera henne först men när jag hade stirrat en stund kom jag på att det kan ju inte vara någon annan än hon. Var sig ganska lik. Ända tills hon reser sig upp och har en gravidmage som sticker rakt ut! Jag fick en smärre chock, om det är nån som inte passar att vara gravid var det i alla fall hon. Fel. Dessutom hade hon helsvarta kläder. I övrigt har jag inte träffat några kändisar.

Jag har lagt undan ett par gummistövlar på Din Sko som jag ska hämta imorgon. På återseende!

080808

Det är Stockholmarnas (aka 08-ornas) dag idag. Jag firar inte.
Hade det inte regnat hade jag kanske kollat på gratiskonsert med Kleerup, men jag har ingen lust att stå ute och vara genomblöt från topp till tå, igen. Det har varit nog av det de senaste dagarna. Dessutom spar jag mig till Winnerbävk imorgon, även om SMHI lovat uppehåll ochk eventuellt också lite sol som kikar fram :)

Jag är redan nöjd med skolan! Idag har vi haft genomgång av hud och färgning av bryn och fransar. Själv fick jag vara blickfånget för hur ett par ögonbryn skulle se ut, haha. Tur att man är "bra" på något. Hursomhelst fick vi färga och plocka på varandra så ser ni någon tjej med extremt snygga ögonbryn så går hon förmodligen på Sara Flygare ;P På måndag börjar vi på allvar med genomgång av färglära och korrigeringar. Jag längtar! Skulle gladeligen gå 5 extra timmar om dagen :) Har fått produkterna också, var mindre än jag förväntat mig men det är väl inte det viktigaste ändå antar jag. Roligt med dom vi har iaf :)

Skrev på kontraktet och fick nyckel till lägenheten igår, den såg trevlig ut med väldigt utpräglat 50-talstema :) Det går fint att bo hos Vicke och Patrik men ska ändå bli skönt att ha något eget. Flyttar på fredag och har lägenheten för mig själv två veckor framåt, så kom och hälsa på!

Winnerbäck imorgon alltså, dags att börja peppa!

På plats

I ett Stockholm i "regnkaos", för att citera fyrans vädertjej. Det verkligen vräker ner.
På onsdag börjar skolan, hoppas och tror att det blir bra :) Förutom det väntar två anställningsintervjuer inom två veckor, och en flytt den 15e. Så är läget just nu, återkommer när jag har nyheter.


RSS 2.0