Rajblaj

I wanna go to the US right nownownow....tralala :)
Jag sitter och dreglar över utbudet på världens kanske bästa affär någonsin - Sephora. Makeup it is. Man kan ju dessvärre inte beställa från sverige, men vi åker snartsnartsnart! Jag skapar wishlists så länge och dricker smoothielämningar från morgonen när min älskling bjöd mig på frukost i sängen. Han är fantastisk min Maxi :)

Från och med imorgon jobbar jag superduper-tider, närmare bestämt butikschefstiden 8-17. How lovely. Tyvärr är det bara tillfälligt medan C är på semester, men jag skulle gärna ge en hand eller så för att jobba såna tider jämnt. Hade tänkt träffa Tildebarnet på eftermiddagen, det ryktas att hon är på ingång till stan för en dag :) Hon kanske kan höra av sig?

Till nästa vecka hör också en ledig helg, den enda innan mastodontveckorna med konstant jobb ända fram tills planet lyfter mot NY/Boston. Den ska jag spendera med pappa+, fotboll och picknic. Jag och Max picknicade på klipporna vid Kristineberg igår, det var mysigt :) Jag skulle gärna vilja ha en båt tack.

I fredags gjorde jag förresten imagebilder för de här, nu väntar jag mest på att VD:n ska höra av sig så att jag får betalt också :P

Never go shopping at 'Subway'

Jag blev just rånad på Subway. Akut hungrig efter några timmars sminkande och hårfixande tänkte jag bara ta en liten ost&grönsaksbaguette på Subway i sällskap av Nazanin, när jag alldeles fräckt och väldigt överraskande blev rånad - på 90 spänn. För en ostbaguette! Det är helt sinnesjukt. Kassörskan upplyste mig om att bara brödet kostar 59:-, vilket inte går att få reda på innan man redan står i kassan. Jag tänkte vägra betala, men det gick inte så bra. Helt jävla galet.

Beat It

Jag fattar inte hur man får videon att synas direkt här på bloggen, men det här är grymt! Inte bara för att jag älskar Michael Jacksons musik, men vem vill inte kunna dansa så :)

Tillbaka i hufvudstaden är jag sen igår, då jag lyckade hitta till Willys efter att ha cyklat vilse längs en aningen för stor väg och svettats mer än önskligt. Jag älskar att min cykel numer bara har en växel. Den högsta. Jag hittade i alla fall billigt lammkött, och inte behövde man backa ut ur gångarna där heller :) Dessutom är det fantastiskt skönt att cykla, åtminstone på plan mark.

Idag har jag strosat runt på stan med Eva och Madde, hittade en überbillig frisörsax och käkade färskpotatis&lax på stadsmissionen. Det var ett rån för så lite mat men det går ju trots allt till ett bra ändamål, får man hoppas.

Jag skulle ge en tå för att kunna börja rida och dansa eller ha nån annan rolig sysselsättning här nere, jag längtar efter det. Tyvärr måste jag i såna fall byta jobb först, och det är inte lika enkelt :P Imorgon ska jag i alla fall provsminka en brud och hennes tärnor, och efter det är semestern slut för den här gången. Prisa KB för USA om 1½ månad!

'56 dejjs, then we are bostonians and new yorkers!'

Bokat, betalat och klart!
Min älskling och jag åker till New York för vidare färd mot Boston den 31 augusti :D
Säkerligen kommer det att komma en billigare resa innan dess, men vi tyckte att det var dags att boka eftersom Obamaland är som dom är med visum och annat galej. Vi ska bo mitt i city, vid Penn Station så att vi har nära till allt. Jag ser fram emot att strosa i Central Park, äta frukost på Starbucks, gå på museum, fota skylinen och fira min födelsedag i max och systerysters sällskap :) Dessutom vet jag precis vad jag ska önska mig i för tidig födelsedagspresent - nytt objektiv till kameran!

Min plan är att resa med en i stort sett tom resväska, att fylla med massor av smink! Sephora kommer att få några jobbiga dagar :)

Nu ska jag njuta av semestern hemma i Ljusdal och börja läsa på om the big apple, see ya!

RSS 2.0