Senaste nytt

För jag är med lägenhet! En förhoppningsvis fantastiskt fin trea på telefonplan, med balkong, klädkammare och nära till t-banan. Plus 15 minuters cykelväg till söder :D Jag har själv inte sett den än, men jag litar på Moa och den väldigt trevliga tjejen som äger den. Flyttar in den 15 augusti och planerar att bjuda ner er alla på 20-årsfest i September! Det blir kanon tror jag.

Det är exakt en vecka till jag börjar skolan också! Spännande :)  Jag hoppas det finns dusch där för nu har jag införskaffat nya springskor och tänkte börja morgonen med att springa till skolan. Börjar så sakta komma igång lite igen. Väldigt sakta, men ändock.

I övrigt älskar jag att ligga på min madrass i Borrsjön och drömma. Det har blivit alldeles för lite av det den är sommaren. Inget alls ungefär, förrän nu. Jag kommer att sakna det. Spenderade förra söndagen på Säljesta, det om något var underbart. Då känner man sig vital igen :) 

Imorgon väntar ABBA-show i/på Orhalla, sen är det bara en arbetsdag kvar innan resten av helgen spenderas med packning, Max och Melissa Horn-konsert. Hoppas på fint väder som ackompanjemang.

 På återseende!

Intet nytt

Intet nytt på lägenhetsfronten. Moa kollar in en 3-månaders i Solna idag. Jag förstår inte varför ingen har skänkt mig en tvåa på Söder. Men ni har två veckor på er gott folk!

Jag jobbar mest. Mest hela tiden. Det funkar men är ganska segt eftersom jag inte tycker om att vänta och just nu väntar jag mest bara på att få flytta ner till hufvudstaden och på att få börja och på att hitta lägenhetjobblivsglädje. Sådeså.
Det stör mig ganska mycket att jag som datahandikappad inte kan fixa en fin design här på bloggen, det gör det liksom inte lika roligt att skriva i den heller. Jag har några fina bitar som jag kan tänka mig skulle rama in mig och min blogg mycket bättre, frågan är bara hur jag ska åstadkomma det hela.

Jag vet inte om jag har berättat att vi var i Freluga på Tomas Andersson Wij förra helgen, det var riktigt mysigt och han lät exakt som på inspelningarna. Mycket bra alltså. Det gjorde inte så mycket att det regnade, det var rätt gosigt att sitta ihopkurad med Claras gummistövlar och Max regnjacka storlek XL. Nästa helg väntar Melissa Horn på samma plats, om det nu finns några biljetter kvar. Och helgen efter det är det Winnerbäck med Miss Li och Markus Krunegård på Zinkens med Caroline :D
Den här helgen var också mysig i och för sig, åkte till bollan och umgicks lite med Max vänner efter jobbet på lördagen och mötte upp pappsen och Helén vid Järsvöklack på söndagmorgon för en liten bergspromenad som fick min numer otränade kropp att känna pulsen för ett slag. Fotboll GIF-GAIS på kvällen och det blev några hemskt spännande sista 4 innan det var klart. Men det var en härligt lång helg med min älskling som jag träffar alldeles för lite.

Jag abdikerar till sängen nu. På återseende.

Jag är påväg

Det är jag sannerligen! Mot Stockholm, om 3 veckor på dagen för att vara exakt :) Påväg mot Sara Flygare Makeupartistskola, mot delad lägenhet med Moamos i någon trevlig eller mindre trevlig förort, mot fattig studentekonomi men desto rikare liv, mot utbudets mångfald, mot storstadspuls, mot kreativitet och mot allt utom tristess och rastlöshet.

Äntligen!

Det blev ett snabbt beslut. Efter att ha funderat fram och tillbaka sen ungefär alltid blev det bestämt på en halv dag och jag är faktiskt helt nöjd med det. Jag verkar vara en sån som funderar på allt i hundra år, tänker efter före osv. men i slutändan kastar jag mig alltid in med huvudet före ändå, oftast på det minst övervägda alternativet. Snacka om slöseri med tid.

Nu önskar jag mig bara en fin trea på söder, gärna med stor balkong eller varför inte terrass,  någon som betalar hyran och ett fett kontrakt med Mikas eller nåt annat bra som gör att jag får sminka alla stora modereportage samt modevisningarna. Och helst inbjudningar till front row ;D

Det var allt för nu. Vill man träffas så hittas jag bäst på Team Sportia dagtid och framför blockets bostadsannonser resterande tid. På återseende!

Veckans Varberg

Vackra Varberg varom vanskligt vänligt.

Jag har haft en mycket fin vecka hos Lisa med (väldigt trevlig) familj. Jag känner mig än mer övertygad om att det är vid västkusten jag ska bo så småningom :) Jag har jobbat hela dagen och är ganska trött, men om jag inte hade varit det så hade jag skrivit ett långt och utförligt inlägg om veckan, men nu orkar jag inte det.
Vi har i alla fall shoppat lite lagom (skor) i den mysiga staden, ätit världens största glass på tre toppar med massa kulor & grädde & varm hjortronsås och annat gott, solat, badat i havet (kallt) och sett SATC-filmen en gång till (lika bra igen). Och nätter med Desperate Housewives, som på den gamla spanska tiden.
Det har verkligen känts som semester, med sovmorgon och jordgubbar och allt som hör till. Jag behövde verkligen det, och miljöombytet. Det var härligt att träffa Lisa igen, och hon var en suverän guide :D Dessutom, fick jag äntligen ro att läsa igen, senast det hände var ju i Barca. Så nu är det jag och Hamilton igen ;P TACK för en väldigt bra vecka, med andra ord!

Jag måste iväg. 




    


RSS 2.0