Måndag, Soldag, Skiddag

Efter många om och men och söndagkväll slutade dagen med skidåkning i Järvsö och strålande väder. Jag blev nästan överväldigad av att det faktiskt var både sol och snö och lagom kallt. För första gången den här så kallade vintern. Jag skattar mig fortfarande lycklig som fått spela i inomhushall i 3 år.
Efter 4 månaders tjat fick jag äntligen med älsklingsmax till skidbacken tillsammans med mig och älsklingspappan. Det var på tiden men innebär också att jag måste spela golf i sommar. Återstår att se om det var värt dealen.

Efter frisksportandet var vi så utslitna att vi blev tvungna att sova både lunch och middag, med godispaus däremellan. Men det var lika bra att passa på med godiset idag för imorgon ska jag ta tag i mig själv och min självdisciplin igen. För första gången på länge. Inget godis (efterrätt en gång i veckan är okej), träningen börjar igen efter 2 veckors vila, det blir stark och pace tills någon tar tag i barmarken. Dessutom får jag huset och matsedeln för mig själv i en månad, jag siktar på mycket frukt och fisk och vällagad mat, haha. Troligt. Jag som misslyckas med att steka blodpudding. Men jag ska göra mitt bästa i alla fall.

Jag väntar på Wallander som egentligen inte ens är bra och fördriver tiden med att titta på bostadsrätter i stockholm och uppsala. Hittade en underbar lägenhet på söder som jag bara måste köpa! Prislapp endast 7 miljoner.

Nu är det bara 44 minuter och 53 sekunder kvar tills filmen börjar. Wiihoo.

På återseende.


Hej Bloggen

Påskjobb

Då var jag här igen. (OBS! Moa!)

Påsken har faktiskt varit glad, huset är fullt av moster och syster och kusin och pojkvänner och annat katten släpat in, hehe. Nej, men det är trevligt :) Jag firade visserligen min påsk mestadels igår och ägnade dagen till att jobba, nyss hemkommen från ställe #2. Funkade ganska fint. Och nu funderar jag på om jag är en sorglig varelse som sitter hemma när alla andra är ute eller om det är det enda rätta efter en lång dag. Jag saknar verkligen min lilla familj ibland. Intet ont om mina favoriter här hemma men helst vill jag ha allihopa på samma ställe :) Finns tendenser till en liten sådan bollnässvacka igen, men bara liite. Det funkar ju rätt bra här hemma nu.

Jag vet någon som behöver träna upp sina handleder om vi ska slippa tappade tallrikar i framtiden. Och bättre passningar för den delen. Det är jag!

Osten och kexen väntar på mig. Tänkte bara överbevisa mina tvivlare ;P

Hejdå Bloggen

Hej Bloggen

Återupplivning

Vad kan man säga annat än att jag inte skrivit här sen den 20 November. Det är en stund sen.

Det är den 20 Mars om två timmar. Alltså exakt 5 månader sen sist, och lika lång tid hemma i Sverige minus en dag. Samma tid i Barcelona känns betydligt längre än här!

Sen dess har jag hunnit ha en fin jul, spelat en hel bandysäsong, kvala kvar i Allsvenskan och se Edsbyn spela hem ännu ett guld. Och sett hela Sex and the City-boxen förstås. Igen. Förutom det har jag varit pank och arbetslöshets-deprimerad och haft allvarliga problem med inspirationen, eller snarare bristen på den. Men skam den som ger sig, nu tillbringar jag min tid på Team Sportia och jobbar mitt första pass på Gods Kitchen på lördag. Som vanligt försöker jag spara slantarna men det är svårt eftersom dom går iväg av sig själva så fort jag rör mig utanför dörren. Eller sitter vid datorn för den delen. Det är ju såklart därför jag håller mig borta härifrån :P

Tilde, Lovisa och Eva har vi vinkat av för ett tag också och jag kan inte påstå att jag inte är avundsjuk. Men det är ju så oädelt så jag försöker nöja mig med mina Vagabondtidningar. Så länge. Medan jag funderar på vilken kombination av höst/afrika/högskola/australien/bosön/asien/uppsala/bandy som passar bäst ihop. Inte helt lätt att räkna ut, framförallt inte med mina ofärdigheter i det matematiska landet.

Egentligen tänkte jag bara ge dig ett livstecken Bloggen. Tänkte försöka hälsa på dig lite oftare nu, det blir ju så jobbigt när det blir sån här lång tid emellan. Jag orkar aldrig svara på mail heller längre, och ansiktsboken börjar väl mögla snart. Överhuvudtaget är jag helt kraftlös på den sociala fronten. Tack och lov att det är vår snart!

Hejdå Bloggen

RSS 2.0