Rajblaj

I wanna go to the US right nownownow....tralala :)
Jag sitter och dreglar över utbudet på världens kanske bästa affär någonsin - Sephora. Makeup it is. Man kan ju dessvärre inte beställa från sverige, men vi åker snartsnartsnart! Jag skapar wishlists så länge och dricker smoothielämningar från morgonen när min älskling bjöd mig på frukost i sängen. Han är fantastisk min Maxi :)

Från och med imorgon jobbar jag superduper-tider, närmare bestämt butikschefstiden 8-17. How lovely. Tyvärr är det bara tillfälligt medan C är på semester, men jag skulle gärna ge en hand eller så för att jobba såna tider jämnt. Hade tänkt träffa Tildebarnet på eftermiddagen, det ryktas att hon är på ingång till stan för en dag :) Hon kanske kan höra av sig?

Till nästa vecka hör också en ledig helg, den enda innan mastodontveckorna med konstant jobb ända fram tills planet lyfter mot NY/Boston. Den ska jag spendera med pappa+, fotboll och picknic. Jag och Max picknicade på klipporna vid Kristineberg igår, det var mysigt :) Jag skulle gärna vilja ha en båt tack.

I fredags gjorde jag förresten imagebilder för de här, nu väntar jag mest på att VD:n ska höra av sig så att jag får betalt också :P

Kommentarer
Postat av: Lovisa

aah, Rebecka, jag är helt fruktansvärt dålig på att höra av mig! Förlåt förlåt!! Har dålig koll på vad som händer och sker(även när det gäller mig själv), vi måste catcha up!! Stor kram!

2009-08-09 @ 16:20:09
Postat av: Carolin

Glömde ju totalt bort att du bor i sthlm nu! hade varit himla kul coh ses när vi var där :) Men nästa gång hör jag garanterat av mig :) Hoppas usa var grymt! Kramar!

2009-09-07 @ 21:51:47
URL: http://caroliineriksson.blogg.se/
Postat av: Lillan

Update och bilder vill vi gärna ha ;)

2009-09-27 @ 17:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0