Dataspecialisten KB

Det är inte lätt att veta vad man ska bli när man blir stor, men jag har i alla fall hittat ett test som kan berätta för oss vilsna själar;


Rebeccas personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa Rebecca:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.


Man blir verkligen så mycket klokare. Jag tror jag kommer att satsa framförallt på dataspecialist, eller professionell pokerspelare. Kanske båda?
Se hela resultatet här, eller kolla vilket yrke som väntar dig här.



Förutom såna nyttigheter har jag ägnat min lediga dag åt att tvätta, träna och fika på stan med Linnea. Ganska lagom dag tycker jag :) Jag har mycket ledigt den här veckan, och med solen kommer ju kreativiteten så jag spånar på för fullt med idéer både för plåtningar och hemsidan. Dessutom kommer älsklingen om bara en liten stund och stannar hela helgen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0