Helgen

Knappade ner ett inlägg innan jag gick hem från jobbet igår men det försvann naturligtvis. Inspirationen blir sådär. Tänkte ändå att det kanske är dags att meddela sig, och här är jag nu (på jobbet, Igen). Helgen var fulltecknad så det blev inget locutoriobesök, alltså blir det till att synda som vanligt.
Helgen alltså, innehöll allt från stranden till shopping och utgång till fotboll och var i det hela av det roligare slaget. Vi har ju nya gemensamma traditioner med Lisa & Malin som innebär att vi, hör och häpna, äter tillsammans ;P Jag har dock fått konkurrens vad det gäller mattjatet, och vi håller som bäst på att samla citat till ännu en bok; "Lisas tjat om Mat"
Hursomhelst, det var min och AKs tur att bjuda och eftersom vi inte riktigt lyckats konvertera till spanskheten än blev det äppelpaj. Har hittills tyckt att det varit förhållandevis lätt att hitta bra mat men fick så lov att omvärdera den åsikten efter att ha letat havregryn i en halv dag. Efter besök i fyra olika affärer hittade vi en liten, liten påse i en liten, liten undangömd hylla märkt med "Dietmat". Jess. Tills slut blev det trots allt en trevlig kväll och en efterföljande dag på stranden för första gången på länge. Lördagen var för övrigt en mycket effektiv dag, förutom stranden och den första springturen som gick till posten och nytillskott av Heeeman Hamilton hann vi alltså med både besök i ett alldeles för bra och stort shoppingcenter samt utgång. Det har kommit väldigt fina höstkläder, om det var någon som undrade. Alldeles för fina.
Mötte upp med jobbarvännerna på "Irish Rock Pub" och fick tillökning av glasunderlägg-samlingen :P Framåt småtimmarna skildes vi åt och traskade hemåt med skavsår och andnöd efter en kväll i gaskammare. Dom röker förmodligen mer här än vad hela sverige gör tillsammans. Men förutom det hade vi det mycket bra. Som om inte lungorna fått sitt då besökte vi på söndagen återigen kvartersbaren och kollade in FCB och fick ytterligare rökskador. Det var alltså helgen i ett nötskal.
Det är inte så inspirerande skrivmiljö här på jobbet, den räcker ungefär till en punktlista. Så, det här är det jag också vill säga:

*Victoria & Tildebarnet landar om 1 timme, äntligen!

*För övrigt  fyller jag år imorgon. Vi ska nog fira med att äta italienskt, eller nåt.


Kommentarer
Postat av: Ewa

Grattis på födelsedagen då! Hoppas du får en bra dag!

2007-09-05 @ 00:45:54
Postat av: Bertil

Hejsan Rebecca!Hoppas att allt är väl med dig. Om du vill kan jag skicka ner ditt paket med fiberhavregryn som står hemma i skafferiet, vi är inte så impade av det ändå som du kanske vet!
Ett stort "felize cumpliaños på 19-års dagen/Berra

2007-09-05 @ 12:15:04
Postat av: Irene

Grattis Rebecca på födelsedagen!
Hoppas du får en bra dag, med värme och god mat.I kväll är det bandy i Edsbyns Arena, Edsbyn-Bollnäs!!!! Vi saknar dig och hoppas att du kommer hem snart. Du behövs!!!
Många grattiskramar från oss alla i damlaget.

2007-09-05 @ 12:58:19
Postat av: Mimmi

Grattis!! Fira med italienskt i espaÑa? Jo, det funkar ju det med :) Hoppas det blir en trevlig dag iallefall!
Pussokram

2007-09-05 @ 14:46:15
Postat av: Lillen

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN REBECCA!! Hoppas allt är bra!
"Lillen"

2007-09-05 @ 16:41:13
Postat av: Helena

GRATTIS på födelsedagen! hoppas allt är bara fint, ha en härlig kväll!!

2007-09-05 @ 17:27:31
Postat av: MAMMA

Världens största GRATTIS till världens bästa BECCA
Kändes tomt i morse att inte få sjunga ut.....förmodar att du också saknade det...
PUSS OCH KRAM

2007-09-05 @ 17:30:28
Postat av: Anonym

STORT GRATTIS FRÅN MOSTER (observera)OCH KUSIN!!!!Hoppas du får en skitbra dag/kväll.Jättekram

2007-09-05 @ 19:00:08
Postat av: jacke

och jag som skulle säga grattis i tid! förlåt! grattis i efterskott! hopppas att födelsedagen blev underbar, det blev min. :) JÄÄTTTTEKRAAAM!

2007-09-10 @ 17:06:01
Postat av: Mimmi

Hallå!! VArt har du tagit vägen, det blir lite långsamt på jobbet nu när det inte blir några updates.. Kladdar du ngt nånannanstans? Hoppas allt e bra iaf! Puss o kram :)

2007-09-24 @ 17:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0